Therapeut Tom

tom-bent-therapie-best-relatietherapie-emdr

Tom

Ik ben geboren in 1969 en woonde het grootste deel van mijn leven in Brabant. Ik ben de gelukkige vader van twee prachtkinderen. Samen met mijn vriendin Linda en mijn zoon Dominique wonen wij met veel plezier in Best.


Mijn levensweg

Voordat ik therapeut werd, had ik lange tijd veelal leidinggevende functies bij verschillende grote multinationals zoals Coca-Cola, Stimorol en Nestlé. Het werken met mensen in deze bedrijven vond ik altijd erg inspirerend. De mens achter de werknemer was toen al – en is nu nog steeds – het boeiendste aan mijn werk.

Ook heb ik 10 jaar gewerkt en gewoond in Frankrijk. Het organiseren, bouwen en creëren van een goed lopend bedrijf in de toeristische sector heeft mij veel gebracht op het gebied van ondernemerschap; zowel technische kennis als mensenkennis.

Daarnaast ontdekte ik daar mijn eigen veerkracht, mijn wendbaarheid en mijn vermogen me aan te passen aan een vreemd land met een andere cultuur.


Afstemmen

Het inspirerende van werken met mensen en mijn interesse in hun dieperliggende thema’s en keuzes wasren de redenen dat ik psychologie ging studeren.

Ik heb de vierjarige hbo-opleiding Psychodynamische Therapie gevolgd aan de Academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel. Het gedachtegoed van de psychodynamica spreekt mij het meest aan vanwege z’n veelzijdigheid.

Binnen de methodiek kan ik de therapie daadwerkelijk afstemmen op de persoon zelf.


Humor

Omdat de thema’s vaak toch al zwaar en ernstig genoeg zijn, breng ik graag wat humor in tijdens de therapie. Maar uiteindelijk wil ik samen met mijn cliënt altijd naar de kern.

Wil je graag wat aan me vragen of een afspraak met me maken? Neem gerust contact op!

Tom
Geregistreerd bij VBAG en RBCZ